Comparteix aquesta entrada

NOVETAT: Càpsules de salut per apoderar-nos

Els Professionals per la Promoció de la Salut hem creat unes càpsules de salut en format vídeo per explicar els conceptes de promoció de la salut més habituals i, que de vegades, poden generar confusió.

Durant les properes setmanes us anirem presentant aquestes càpsules perquè les compartiu amb tots/es els i les professionals de la salut que coneixeu, amb l’objectiu d’apoderar a tots i totes els i les professionals en promoció de la salut.

Aquestes càpsules sorgeixen d’una de les jornades on ens reunim tots/es els i les membres del grup de Professionals per la Promoció de la Salut amb la inquietud de poder resoldre les preguntes més freqüents que els professionals ens fem en relació amb la promoció de la salut, i que fins i tot nosaltres ens hem fet algun cop durant la nostra formació.

Els i les professionals de la salut tenim el deure de apoderar-nos entre nosaltres per crear xarxa conjunta i anar tots/es a una. Així la salut de les persones i de la nostra comunitat també pot caminar en una mateixa direcció. Ens hem de recolzar entre professionals, compartir inquietuds i lluitar per la nostra pròpia salut i per la salut de les persones. I això passa per entendre conceptes tant complexes com:

Així que molt atent/a a les nostres xarxes socials i al nostre blog, perquè aviat us anirem presentant les nostres Càpsules de Salut.

Vols fer-nos alguna pregunta? T’agradaria que parléssim d’algun aspecte concret? Ens agradaria molt saber la teva opinió i et convidem a escriure’ns aquí mateix a comentaris.

Míriam Capel
Farmacèutica
Grup de Professionals per la Promoció de la Salut a Girona

Altres articles

activitat
Hàbits saludables
Equip de Professionals per la Promoció de la Salut de Girona

Com pots salvar la teva salut dels perills de seure

Les noves investigacions se sumen a un consens científic cada cop més ampli segons el qual com més temps passa una persona asseguda més curta

Dona i salut
Polítiques de Salut
silvia

Dona i salutogènesi

La promoció de la salut pot tenir diferents definicions, però totes tenen en comú que estan centrades en la persona. Des de  la seva capacitació